Fotogaleri/ Nga mëngjesi në darkë, foto plot ngjyra nga dasma e Princit Leka

Novruz Hasa është i moshuari shqiptar që ka humbur jetën në një aksident në Padova të Italisë, mbrëmjen e djeshme.

Mediat lokale kanë publikuar edhe fotografinë e tij.

1 / 1

Teksa ka parë se drejt tij po vinte me shpejtësi një makinë, i moshuari shtyu larg tij karrocën ku po flinte mbesa e tij vetëm 2-vjeçe dhe ka mbetur vetë në mes të rrugës, duke humbur jetën nga përplasja me mjetin.