Fotogaleri/ Nga mëngjesi në darkë, foto plot ngjyra nga dasma e Princit Leka

Një dasmë luksoze, një dasmë mediatike, një dasmë mbretërore. Kështu u cilësua nga mediat dhe portalet, ceremonia martesore e kurorëzimit të princit Leka me Elia Zaharia. Kjo martesë ka tërhequr sot vëmendjen e të gjithëve, me festime që kanë nisur qysh paradite e që duket se do të vijojnë deri në orët pas mesnate, kohë kur sipas parashikimeve do të pritet edhe torta.

Nuk kanë munguar të ftuarit Vip, veshjet e kushtueshme e natyrisht edhe vallet shqiptare.

cift 2cift 7cifti 4cifti 1cifti 3cifti 6cifti 5cifti