FOTO/Kur sporti ekstrem kthehet në pasion, a e dalloni dot skiatorin në foto?!

ZVICER – Skiatori Jeremie Heitz ka rrezikuar jetën e tij, duke ngjjitur një ndër majat më të rrezikshme dhe të larta të Alpeve Apenine. Në fotot e bëra në mes të dëborës në malet zviceriane, 27-vjeçari pothuajse nuk dallohet fare.

Pavarësisht “çmendurisë” së tij, skiatori ia doli të zbresë shëndoshë e mirë. Heitz e ka pasion të bërit ski, që i vogël ai është marë me këtë sport shumë të bukur por edhe i rrezikshëm.

Në një intërvistë ai është shprehur se nuk duhet të thuash kurrë jo, kur ka aventura të reja dhe se filozofia e tij e jetës është të gëzoni çdo ditë të jetës, edhe me sporte ekstreme.

398cb7b500000578-0-image-a-35_1476961687166 398cb98e00000578-0-image-a-33_1476961678400 398cb77700000578-0-image-a-34_1476961683464 398cb84600000578-3855390-don_t_look_down_just_looking_at_this_crazy_13_000ft_peak_in_swit-a-12_1476967263477 398cba4d00000578-0-image-a-36_1476961691796 398cc6ce00000578-0-image-a-37_1476961785561 398cf12e00000578-0-well_for_swiss_skier_j_r_mie_heitz_27_this_thought_filled_him_wi-a-41_1476964900830