Fotolajm/ Ilir Meta dhe Monika Kryemadhi në dasmën mbretërore

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta dhe bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi duket të kenë qenë ndër të ftuarit specialë të darkës së sotme, që finalizoi ceremoninë martesore të dasmës së Princit Leka me Elia Zaharia. Pas pritjes në pallatin mbretëror dhe ceremonisë së shkëmbimit të unazave, familja mbretërore shqiptare ka rezervuar edhe darkën, në të cilën përvec të ftuarve të ardhur nga monarkitë e njohura të Europës, kanë qenë të pranishëm edhe personalitete publike shqiptare. Cifti Meta-Kryemadhi është fotografuar në hyrje të pallatit, nga fotografi Agim Rama.