FOTOLAJM/ Luftëtarët e ISIS vishen si femra për t’i ikur luftës

Disa luftëtarë të ISIS janë kapur duke u larguar nga Mosuli të veshur me rroba për femra pasi u dha urdhër që gratë dhe vajzat të evakuoheshin nga qyteti.

Beteja për të çliruar qytetin iraken ka hyrë në ditën e katërt.

Komandanti Abu Bakr al­Baghadadi, dha urdhër që femrat që largoheshin nga vija e zjarrit.

Por, në këtë situatë tentuan të përfitonin disa terroristë të cilët u veshën si femra për t’iu larguar betejës.

Dy prej tyre u kapën nga trupat kurde afër Mosulit.