Fotot pikante me Ramën, mediat: Budallai Vuçiç do fitojë zgjedhjet

Mediat serbe kanë paqyruar deklaratët e dy kryeministrave të Shqipërisë Edi Rama dhe atij të Serbisë Aleksandër Vuçiç, në Forumin për Sigurinë mbajtur në Beograd.

Në titullin e lajmit të agjencisë “B92”, theksohet ajo që tha në fjalën e tij Vuçiç, kur tha se në Serbi e quajnë mik të shqiptarëve ndërsa nënvizoi se nuk do të kandidojë për President të Serbisë.

“Ata thonë se budallai Vucic do të fitojë Presidencialet”, shkruan “B92”.

Agjencia serbe e lajmeve “Kurir” shkruan “Fjalimi nga kryeministri serb Vucic dhe ai shqiptar Rama: Ne kemi ndërtuar besim me shqiptarët!”

Ndërsa “Blic” i bën jehonë deklaratës së kryeministrit shqiptar, kur shkruan: “Kryeministri i Shqipërisë, Rama: Do të jetë shumë më mirë, nëse Serbia e njeh Kosovën”.

rer4rer3rer2aleksandar-vucic-beogradski-bezbedonosni-forum-2016-foto-aleksandar-jovanovic-c-1476346138-1010949edi-rama-beogradski-bezbedonosni-forum-2016-foto-aleksandar-jovanovic-cile-1476346138-1010951aleksandar-vucic-beogradski-bezbedonosni-forum-2016-foto-aleksandar-jovanovic-c-1476346138-1010959aleksandar-vucic-beogradski-bezbedonosni-forum-2016-foto-aleksandar-jovanovic-c-1476346138-1010955rama-foto-printscreen-1476345795-1010939aleksandar-vucic-edi-rama-foto-aleksandar-jovanovic-cile-1476345187-1010935 (1)aleksandar-vucic-edi-rama-foto-aleksandar-jovanovic-cile-1476345187-1010929aleksandar-vucic-edi-rama-beogradski-bezbedonosni-forum-2016-foto-aleksandar-j-1476346138-1010957edi-rama-beogradski-bezbedonosni-forum-2016-foto-aleksandar-jovanovic-cile-1476346138-1010953aleksandar-vucic-edi-rama-foto-aleksandar-jovanovic-cile-1476345187-1010935beogradski-bezbedonosni-forum-2016-foto-aleksandar-jovanovic-cile-1476345877-10109431QQktkpTURBXy80YzYwZmEzNGE4M2QwZTA1NDkyMDExNGE3Y2RlNTMxZS5wbmeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA