Gara me makina ne Tirane, ndalohen pese persona (Fotot e makinave)

Në mesnatë shërbimet e Qarkullimit Rrugor në bashkëpunim edhe me shërbimet e Rendit, kanë shoqëruar në ambjentet e Drejtorisë Vendore të Policisë së Tiranës, 5 drejtues të automjete të tipeve të ndryshme.

Shoqërimi i këtyre drejtues mjetesh është bërë pasi dyshohen të kenë bërë modifikime mjeteve në sistemin e shpejtësise dhe pamjes së jashtme (mjete sportive).

Këto mjete janë konstatuar duke garuar me njeri-tjetrin në pjesën e autostradës së Unazë së re nga TEG në drejtim të kopshti botanik.

Duke sjellë rrezikshmëri për drejtuesit e tjerë të mjeteve dhe shqetësim për banorët e zonës.

Drejtuesit e mjeteve u ndëshkuan nga agjentet verifikues me masë administrcb085141-4121-4916-a0e0-6a9458636018 e4647e3b-8933-4031-b911-b0b0f3103b34 edc8d584-59bd-45ba-a1ad-ff2d52e074e9