Gjenden 10 ton drogë në Vlorë, arrestohen 6 persona/ Ja emrat

Gjenden 10 ton drogë. Burimet nga prokuroria e Vlorës thanë se 6 persona janë shpallur në kërkim dhe ata konsiderohen si pronarë të saj. Operacioni është zhvilluar në fshatrat e Vlorës mes Vezhdanishtës dhe Treblovës.

Dymijë bimë narkotike janë gjetur në proces tharjeje dhe 5200 të mbjella.

Ndërkohë, 6 persona janë arrestuar: Taulant Haxhiraj, Albert Aliaj,  Xh.B, Shkëlqim Koçiaj, Arjan Hasanaj, Klajdi Imeri.