Gjendet një i vrarë me armë në Tiranë

Një 36-vjeçar në fshatin Kollgjesh në Tiranë është gjetur i vdekur në një stan.

Viktima me iniciale B.P dyshohet që të ketë vrarë veten.

Në afërsi të trupit është gjetur arma e zjarrit. Forca të shumta policore dhe ekspert kriminalist kanë shkuar në vendngjarje.