Gjirokastër, Peleshi:Pas restaurimit të Pazarit dhe kurimit të fasadave, tani ndërtimi i bypass-it

GJIROKASTËR- Zëvendëskryeministri Niko Peleshi deklaroi sot se pas restaurimit te Pazarit dhe kurimit te fasadave në qytetin e Gjirokastrës, planifikojmë ndërtimin e bypass-it për ta kthyer në një zonë për këmbësorët, tregtarët dhe turistët.

Nëpërmjet një postimi në statusin e tij social Facebook paraditen e së dielës, Peleshi shprehet: “Gjirokastra sot. Pas punës për restaurimin e Pazarit dhe kurimin e fasadave të pjesës “moderne”, planifikojmë ndërtimin e bypass-it dhe kthimin e zonës historike në një zonë këmbësore, tregtare, turistike. #GjirokastraUnescoWorldHeritage”

Zv/kryeministri Peleshi, bashkë me postimin e tij në rrjetin social Facebook, sjell edhe një foto nga qyteti i Gjirokastrës.