Gjyqtarja më seksi/ Ja rusja që e duan të gjithë në fushë (FOTO)

Quhet Ekaterina Kostjunina, vetëm 21 vjeç, dhe është gjyqtarja sportive ruse, të cilën të gjithë do ta donin në fushë. Në të tjera raste, tifozët nuk do të ishin shumë dashamirës ndaj “personit që e ndan drejtësinë në një ndeshje futbolli”, por në rastin e Kostjuninas është ndryshe.

Përveç kësaj, 21-vjeçarja është edhe shumë aktive në rrjetet sociale. Ajo e përshkruan veten si një “futbolliste dhe studente universitare”.

Megjithatë, imazhet që Ekaterina Kostjunina publikon në Instagram, janë tejet ‘të nxehta’.

eka1eka2eka3eka4eka5eka6eka7eka8