Gjyste Vulaj nuk fjeti me burrin, por ….

Këngëtarja Gjyste Vulaj ishte ndier keq kur e humbi gjysen, të cilën siç ka deklaruar edhe vetë ajo, e ka konsideruar si nënë të dytë. .

Këngëtarja, pati anuluar edhe koncertet në Adelajde dhe Sidnei të Australi për shkak të gjendjes së saj melankolike.

E, gjatë kësaj kohe, mësojmë se Gjystja se nuk ka qenë në gjendje ta ndajë shtratin as me bashkshortin e saj Sokolin, me të cilin është e martuar qysh kur ka qenë 16 vjeçare