Goditet për vdekje nga treni një i moshuar në Shkodër

Treni duket se ka përplasur për vdekje në Shkodër një të moshuar: Nikë Hasanajn, 74 vjeç, banues në këtë qytet.

Policia e Shkodrës, e njoftuar nga disa kalimtarë, ka shkuar në vendin e aksidentit rreth orës 7:40 dhe ka zbuluar se viktima kishte dëmtime në trup që ngrinin dyshimet se ishte përplasur nga treni.

Në vendin e ngjarjes, shërbimet e policisë dhe grupi hetimor po punojnë për të sqaruar rrethanat e ngjarjes.