Grabitet me maska e armë një supermarket, merren 10 mln lekë

Një tjetër grabitje me armë ka ndodhur gjatë natës. Këtë herë grabitja ka ndodhur në qytetin e Maliqit në Korçë, ku janë marrë 10 milionë lekë të vjetra.

Policia thotë se grabitësit janë të paidentifikuar, ndërsa ka nisur hetimin për identifikimin dhe kapjen e tyre.

Ngjarja ka ndodhur në orët e natës, ku persona të armatosur dhe me maska kanë grabitur supermarketin që ndodhet në qendër të qytetit të Maliqit.