Grabitja në Rinas, avokatët: Të pandehurit mbahen në burg pa masë sigurie

Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë ka shtyrë për në daën 18 tetor vendimin për masën e sigurisë për 5 të pandehurit të cilët dyshohet se kanë lidhje me grabitjen në Rinas

Avokatët e të pandehurve kanë kërkuar lirimin e menjëhershëm të tyre, pasi po mbahen në burg pa masë sigurie.

Sipas avokatëve vendimi i Gjykatës së Apelit për Krime të Rënda e cila shpalli moskopetencen ka rrëzuar edhe masat e sigurisë për të pandehurit.

Përfaqësuesi i Prokurorisë kërkoi prishjen e vendimit të Gjykatës së Apelit për Krime të Rëndë dhe rishqyrtimin edhe njëherë të kërkesës./ora