Grabitjet spektakolare, Jepet dënimi për ‘Bandën e Babagjyshërve’

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë sot dënimet për anëtarët e ‘Bandës së Babagjyshërve’, përgjegjës të disa grabitjeve në disa qytete të Shqipërisë, përfshirë edhe atë në një argjendarie në një qendër tregtare në Tiranë, ku ishin të veshur si babagjyshër.

35 vite burg është dënimi i dhënë nga ‘Krimet e Rënda’ për Agustin Sulën dhe Ilir Kupën.

Mark Shpendi është dënuar me 24 vite burgim, Enea Qerushi me 24 vite, Hajdar Stefa me 22 dhe Edmond Selata me 13 vite burgim.