‘Gratë e këqija’ në mbështetje të Hillary Clinton

Katy Perry dhe Miley Cyrus po mbështesin kandidaten demokrate për zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Këngëtaret janë bërë pjesë e fushatës duke dalë në publik me bluzën ku shkruhet “Grua e keqe” për të ironizuar mënyrën se si i është drejtuar Hillary-t kundërshtari i saj politik Donald Trump.

Më pas Miley Cyrus vizitoi studentët në Universitetin “George Mason” në Virginia, duke mbuluar gjoksin me një fjongo të madhe për t’i mbajtur fëmijët larg zgjedhjeve.