Grida Duma debat të fortë me Henri Çilin, analisti mbron fort Ramën (video)

Sekretarja për marrëdhëniet me publikun në PD, Grida Duma është përplasur ditën e sotme në një debat me analistin Henri Çili.

Debati në “Studion e Hapur” të Eni Vasilit ka qenë mjaft i tendosur. Analisti ka mbrojtur qeverisjen e Ramës dhe ka thënë se ai meriton një mandat të dytë.

Por Duma i është kundërvënë duke i kujtuar thënien e Çilit për kryeministrin, që ai nuk mban dot asnjë premtim.

Kështu, debati është ndezur dhe Çili pavarësisht kundërargumenteve të Dumës ka mbrojtur idenë se qytetarët jetojnë më mirë nën qeverisjen e Ramës.