Ngrihet të godasë mësuesin pasi i hoqi kufjet nga veshët, por shikoni ç’bën klasa (VIDEO)

Një nxënës i padisiplinuar goditi mësuesin e tij të moshuar, sepse i hoqi kufjet që po mbante, ndërkohë që ai po shpjegonte mësimin. Por sapo ai u bë gati ta godasë, e gjithë klasa u ngrit për ta mbrojtur dhe e shtrinë nxënësin agresiv në tokë.

Skena habitëse ndodhi në Neryungri, një qytet në Rusinë veri-lindore. Videoja u filmua nga një nxënës dhe dukej mësuesi i cili po përpiqej të mbrohej nga sulmi i nxënësit agresiv.

“Të thashë t’i hiqje kufjet”, i tha mësuesi.

Ai iu vërsul megjithëse kufjet nuk dukeshin se ishin këputur. Sipas raportimeve mësuesi refuzoi ta çonte çështjen deri në polici. /tvklan/

https://www.youtube.com/watch?v=DzHr0Eum1SY