Grupi etnik Miao kremton festivalin Yang’asha

Grupi etnik Miao në Kinë me veshje dhe valle tradicionale ka kremtuar Festivalin Yang’asha në provincën Guizhou në 11 tetor.

Festivali tradicional ka nisur më 10 tetor dhe do të zgjasë deri më 12 tetor. Ai përkujton figurën popullore të një zonje të bukur që i përket etnisë Miao dhe që luftoi për dashurinë e saj.