A guxoni ta thoni këtë emër para pasqyrës ? Shikoni se çfarë do të ndodhë

Edhe sot e kësaj dite ka shumë raste kur të rinjtë përballen me ankthe dhe sulme të ndryshme të panikut, por ka edhe nga ata që dëshirojnë ta sfidojnë veten në këtë pikë, shkruan revista Kosovarja.
Lidhur me pasqyren ka mite të ndryshme, ku më e njohura është ajo për Merin e gjakosur, ku nëse e thërrasim emrin e saj para pasqyrës ndodh diçka e tmerrshme.

Shumica e njerëzve edhe nuk besojnë më në bestytni të tilla, por edhe sot nuk dihet se a është e vërtetë kjo gjë dhe se a ka egzistuar diçka e tillë.