Halimi: Ja e vërteta e sëmundjes

Pas deklaratës që bëri sot në Parlament për sëmundjen, deputeti i Partisë Demokratike Eduard Halimi ka reaguar në Facebook duke sqaruar këtë fakt.

“Të dashur miq, Ju falënderoj shumë për mesazhet që kam marrë pas fjalës sot në parlament në lidhje me kërkesën e PD për referendum popullor për importin e plehrave. Po ashtu ju falenderoj dhe për shqetësimin tuaj në lidhje me shëndetin tim. Por dua t’ju them se sëmundja nga ndotjet e përmendur ne fjalen time sot ka të beje me nje pjesëtar shumë të shtrenjtë të familjes që nuk jeton më. Ju falënderoj edhe njehere per qindra mesazhet dhe telefonatat. Eduard”, shkruan Eduard Halimi.