Han gjakpirës të gjallë, thotë se janë të mirë për shëndet (Video +16)

Nëse e keni stomakun e dobët, atëherë mbase më mirë mos e shikoni videon më poshtë.

Në këtë video bizare, një burrë i han gjakpirësit e gjallë, sepse, siç thotë ai, janë të mirë për shëndetin, transmeton Express.

Ai duket se është i ulur midis një restoranti, ku edhe ushqehet me ta.

Raportohet se ngrënia e tyre ndihmon në trajtimin e sëmundjeve kardiovaskulare dhe cerebrovaskulare.

Videoja është xhiruar diku në Kinë./Express/