Zona Express: Hashim Thaçi ishte bosi kriminel i UÇK-së

Emisioni ‘Zona Express’ në Kosovë ka transmetuar sonte pjesën e parë të dokumentarit “Gjahu në UÇK”, ku janë transmetuar rrëfime dhe dëshmi se kush janë komandantët dhe për çfarë do të akuzohen ata nga Gjykata Speciale.

Në këtë dokumentar jepen detaje të raportit që i parapriu themelimit të Gjykatës Speciale.

Shikojeni këtë raport për Hashim Thaçin.