“Do hidhem, nuk zbres”

Një person nga Vlora, i quajtur Erjon Selimaj terrorizon kalimtarët në kryeqytet, teksa është ngjitur në një vinç pranë stadiumit “Qemal Stafa” dhe kërcënon me vetëvrasje.

“Qëllimi im ishte ta bëja publike që Dritan Leli më ka lënë rrugëve. Leli ka bërë telefonata që mua të më fusin në burg. Unë nuk zbres sot që këtu”, tha ai.