Hillary Clinton shfaqet duke u dridhur, vuan nga Parkinsoni? (VIDEO)

Shfaqja e saj e fundit në një konferencë për shtyp solli të tjera dyshime për sëmundjen e Hillary Clintonit. Një video e re e shfaq kandidaten demokrate për Shtëpinë e Bardhë duke u dridhur dhe dërguar ujë në teorinë e atyre që besojnë se ajo vuan nga Parkinsoni.

Duke dëgjuar pyetjet e gazetarëve në konferencën e djeshme në Pensilvani, ajo duket qartazi teksa tund kokën. Një lëvizje të tillë Hillary e bën shpesh, por jo kaq të theksuar, duke sjellë edhe kërkesën e medias ndaj stafit të saj për shpjegime lidhur me gjendjen shëndetësore të presidentes së mundshme.