Histori e ndyrë +16 /Shefi im seksi ishte një dem në shtrat

Të gjithë do të më paragjykoni pas kësaj historie që do ju tregoj, por mua aq më bën, pasi edhe sot jam në qiellin e shtatë pas asaj mbrëmjeje.

Kisha disa muaj që kisha filluar punë në një kompani presitgjoze në Tiranë, dhe kisha dëgjuar shpesh që femrat duhet të japin diçka nga vetja për tu ngjitur në karrierë.

Edhe pse I kisha paragjykuar shpesh këto histori, një ditë diçka e tillë më ndodhi dhe mua, por thjeshtë ishte një histori e bukur dhe jo nga ato të shëmtuarat.

Shefi im ishte rreth 40 vjeç por shumë simpatik, aq sa mua më rrinte mendja vetëm aty sa herë e shikoja. Një ditë më thirri në zyrën e tij, dhe më kërkoi që ta shoqëroja në një mbrëmje. Padyshim që i thashë menjëherë po dhe nuk hezitova.

Pasi kaluan disa orë të këndshme, shefi më afrtohet dhe më puth lehtë në qafë, dhe më këroi që të shkonim bashkë në shtëpinë e tij.

Sapo mbërritëm në shtëpinë e tij filluam të bëjmë seks si të çmendur, më shumë nuk mund tu tregoj po ju lë ju që të shfrenoni fantazinë tuaj.