HISTORI+18/ Më ndihmoni të bëjmë seks me burrin tim, unë nuk e …

Burri bënte shumë seks, ajo i kërkon ndihmë mikeve.

Danielle, 42-vjeçe, e divorcuar, është mamaja e katër fëmijëve, ajo është edukatore si dhe e dashura sekrete e dikujt.

Danielle dhe dashnori i saj dërgojnë mesazhe çdo ditë deri kur afron mbrëmja dhe ai duhet të shkojë në shtëpi te gruaja që nuk di asgjë.

Por Danielle nuk ka qenë gjithnjë femra e dytë, sepse në fakt ajo ka qenë gruaja që priste në shtëpi me tre fëmijë ndërsa burri ishte jashtë me një grua tjetër.

Burri i parë i Danielle dhe babai i tre fëmijëve, kishte një mani aq të madhe për seksin sa që ajo kërkoi në mënyrë të dëshpëruar një zgjidhje jashtëmartesore për të.

‘Burri im donte të bënte aq shumë seks sa që iu thashë mikeve të mia beqare që të flinin me të në vendin tim’, tha Danelle për Daily Mail Australia.