Historia/ I dashuri im nuk ngopet me seks

Një grua 33 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se i dashuri i saj nuk ngopet me seks, edhe pse kanë marrëdhënie seksuale 4 herë në javë. Ajo thotë se në fillim kanë bërë gjatë tërë kohës, por ajo ka dhe dy fëmijë që duhet të kujdeset dhe punon.

Ky është rrëfimi i saj:

Të bësh seks 4 herë në javë nuk është e mjaftueshme për të dashurin tim dhe ai thotë se do të kërkojë edhe tek femrat tjera. Ai bëhet i frustruar shumë shpejt dhe më kritikon për pamjen time. Lidhja ime e fundit ka qenë e tmerrshme. Kam qenë e tradhtuar dhe më janë dashur vite që ta marr veten dhe të mund të besoj në dikë përsëri.

Unë jam 33 vjet dhe kam qenë me të dashurin tim prej 3 vitesh. Ai është 35 vjet. Kur u zhvendosëm të jetonim bashkë ne bënim seks gjatë gjithë kohës, por tani ka rënë pak. Unë punoj me orar të plotë dhe ai nuk më ndihmon kurrë në shtëpi. I kam dy djem binjakë nga lidhja e kaluar dhe jam gjithmonë e lodhur.

Përgjigja e psikologes:

Tregoj atij se jeni e lodhur dhe e pikëlluar për këtë që po ndodh mes jush. Thuaj atij se e kupton sa e ka të vështirë që të kujdeset për fëmijët e dikujt tjetër, por që duhet të të ndihmojë në punët e shtëpisë dhe rritjen e djemve tu.