Historia/ E dashura ime lesbike nuk do të ndahet nga i dashuri

Një vajzë ka rrëfyer historinë për The Sun, ku ka treguar se është lesbike dhe ka qenë një lidhje me një vajzë, e cila tani është fejuar me një djalë, pasi nëna e saj nuk ka dashur që ajo të jetë në lidhje me një femër.

Kjo është letra e saj:

Ish e dashura ime erdhi tek unë në klub, ku e di se qëndroj çdo të shtunë në mbrëmje.

Atë natë ne kemi pasur seks të dashur dhe kemi qenë duke bërë seks që nga atëherë, por ajo nuk do që të ndahet nga i fejuari.

Unë jam 27 vjet, femër dhe lesbike. Ishi im është 24 dhe kurrë nuk ka qenë gej.

Lidhja jonë ka qenë e vështirë që nga fillimi. Seksi ishte gjithmonë i mirë por nëna e saj e kuptoi për ne dhe e urrente vajzën e saj që dilte me një femër.

Gjërat u bënë ashtu që ajo ishte e zënë ngushtë të dilte me mua. Ajo gjithmonë ka qenë e frikësuar se dikush do t’i tregonte nënës së saj dhe thoshte të dilnim në një qytet tjetër.

E kam dashur shumë dhe kam qenë e bindur se dashuria do të fitojë dhe se një ditë ajo do të mund të pranojë se është lesbike dhe do tu tregojë edhe të tjerëve për këtë.

Më pas ajo tha se është kthyer me ish të dashurin.

Tani ajo është fejuar me këtë fjalë dhe më ka thënë se ajo po përpiqet që të mbetet shtatzënë që të mund t’i tregojë nënës se është drejtë.

Kam frikë se ajo po bën jetë fallce. Besoj se ajo po planifikon dasmë dhe ta bëjë familjen e nënën e saj të kuptojë se është sikur të tjerët dhe të sillet sikur të gjithë.

Më vjen keq për të por e di që ndjenjat e saj të thella janë të njëjta me të miat.

Unë e di që dëshiroj të kem të dashur, jo të dashur mashkull, që kur isha 14 vjet. E di që ajo nuk mund t’i mbajë këto ndjenja për shumë kohë.

Ndihem se është një e ardhme e sigurt e jona por nuk e di si ta bëj atë të realizojë këtë.

Përgjigja e psikologes:

Ajo duhet të qartësohet me seksualitetin e saj dhe të mos ketë presion nga askush.

Bisedo sërish me të.

Thuaj se e do por nuk mund të vazhdosh me një lidhje të tillë. Tregoj asaj që nëse do të jetë me ty, ta bëjë hapur dhe të jetë besnike, jo të të shohë ty prapa shpinës së të dashurit të saj..

Disa njerëz janë të bindur që të rinj se janë gej dhe nuk e ndryshojnë këtë.

Të tjerë luftojnë me ndjenjat e tyre dhe mundohen që të jenë si të tjerët.