Historia e sikletshme: Si na zuri babai i të dashurës, derisa po…

Një burrë ka rrëfyer historinë më të sikletshme që ka pasur gjatë seksit me të dashurën e tij
Ai tregon se si babai i të dashurës së tij kishte shkuar në banesën e tyre për t’ua rregulluar radiatorët dhe i kishte zënë ata në akt.

Kjo është letra e tij:

“Imagjinoni skenën…E dashura ime ishte ulur mbi gjurin tim, e zhveshur dhe me fundshpinën në ajër, dora ime poashtu ishte në ajër duke pritur që ta godisja vitheve të dashurën. Në atë moment hyri babai i saj, i cili kishte ardhur për të na rregulluar radiatorët. Nuk kisha ide se ajo i kishte dhënë atij çelësat. Ai u kthye, doli jashtë në heshtje. Pastaj, pesë minuta më vonë, ai trokiti në derë sikur nuk ka ndodhur asgjë. Ne kemi rënë dakord të gjithë në heshtje që ta fshimë atë kujtim nga mendjet tona”, Richard, 32 vjeçar.