Historike/ Barcelona – Manchester City do të gjykohet nga një gjyqtar shqiptar

Për herë të parë në historinë e futbollit një ndeshje e madhe e nivelit të madhe evropian do të gjykohet nga një gjyqtar shqiptar.

Gjyqtari shqiptar që gjykon nën petkun e Federatës zvicerane të futbollit, Bekim Zogaj, duhet të ndihet me fat.

Ai është deleguar për ta gjykuar sfidën e UEFA Youth League ndërmjet Barcelonës dhe Manchester Cityt që zhvillohet të mërkurën e 19 tetorit në Barcelonë nga ora 16:00, shkruan Gazeta Sheshi.

Zogaj do të jetë në rolin e asistentit bashkë me Johannes Vogel, kurse kryesor do të jetë i mirënjohuri në Zvicër, Sandro Scharer.

Po të njëjtën ditë, nga ora 20:45 luhet dueli i madh i seniorëve ndërmjet këtyre dy ekipeve.

Zogaj tashmë i dëshmuar jo vetëm në Zvicër, por edhe në arenën ndërkombëtare, ka gjykuar edhe shumë ndeshje tjera, duke bërë që të krijojë eksperienca të ndryshme.