Homazhe në nder të prof. Gilman Bakallit në bashkinë e Shkodrës

Sot, në hollin e Bashkisë së Shkodrës, nga ora 10:00 – 12:00, mbahen homazhe në nderim të Profesorit, z.Gilman Bakalli. Ngushëllime familjarëve, te afermve dhe miqve për këtë humbje të rëndë!-, njofton bashkia e këtij qyteti.

Gilman Bakalli ka lindur ne qytetin e Shkodrës. ishte diplomuar në gjermanistikë në universitetin Luigj Gurakuqi të Shkodrës e më pas vazhdoi thellimin e dijeve ne Gratz, Austrisë. Ai mbajti mandatin e deputetit nga viti 2005 deri në vitin 2009.

Aktualisht ishte lektor ne nje universitet privat. Kishte përvojë në mësimdhënie në nivel universitar, në fushën e teorive të letërsisë, përkthimit, komunikimit ndërkulturor dhe teorive të komunikimit.