Hoxhaj përgëzon Guterres për zgjedhjen Sekretar i Përgjjthshëm i OKB-së

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Enver Hoxhaj ka uruar portugez, Guterres me rastin e zgjedhjes së tij Sekretar të Përgjithshëm i OKB-së.

Në një postim në Twitter, Hoxhaj e ka quajtur lajm të mirë për botën zgjedhjen e tij.

“Urime Guterres për zgjedhjen Sekretar i Përgjithshëm. Një lajmë i mirë për OKB-në dhe botën” ka shkruar Hoxhaj.

Ministri Hoxhaj e ka takuar disa herë Guterres në kapacitete të tjera ndërsa portugezi njihet për deklaratat e tij pro Kosovës, veçmas mbështetjen për intervenimin e NATO-së.