Ilir Daja: Kemi mundur më të mirët, fitorja dhuratë për Gentian Muçën

Pas fitores me Skënderbeun, trajneri i Tiranës, Ilir Daja është parë i lumtur. Daja ka thënë se kjo fitore ka ardhur si pasojë e një punë në grup dhe vlerave që ka skuadra që i drejton. Poashtu tekniku i Tiranës këtë fitore ndaj Skënderbeut e quajti dhe si një dhuratë për Gentian Muçën në ditën e dasmës.

“Jam i kënaqur se përballeshim me ekipin që e meriton vendin parë ka një grup lojtarësh me kualitet dhe duke u nisur nga fakti kemi qenë mbi kundërshtarin për 70 minuta, ka një suport nga na morale pse po ta shikojmë në minutat e fundit ende nuk jemi të bindur çfarë vlerash kemi në grup. Por duket të rrimë me këmbë në toke se është ende java e shtatë. Ne marrim parasysh elementët  kundërshtarit dhe donim që ti bënim Muçës dhuratë për dasmë. Rivalet pozitiv në grup ka një shpirt skuadre në kohezion, shpresoj që me këto vlera shtohet progresi. Natyrshëm që Skënderbeu ka vazhdimësi por po të besosh tek fitorja vjen një moment që fitorja vjen”-tha Daja