Ironia e kreut të forumit rinor të AK-së: Kriminelët sot në darkë festojnë makinat e reja elektrike të policisë

Ministri i Punëve të Brendshme, Saimir Tahiri ka prezantuar sot në ambientet e institucionit që ai drejton makinën elektronike të Policisë. Ai e cilësoi këtë një risi mjaft të rëndësishme për buxhetin e shtetit dhe infrastrutkurës.

Sipas tij, ky mjet i ri ëhstë mjaft i rëndësishëm për çështjen e buxhetit. “Makina elektrike ushqehet me energji përmes korentit të shtëpisë dhe kushton për transport më pak se një kafe në ditë tek blloku”, tha Tahiri.

Por me makinat elektronike të policisë ka shpërthyer ironia në rrjet.

Kreu i  forumit Rinor të Aleancës Kuqezi, Flavio Qarri ka  bër ironin e radhës

Qarri shkruan se kriminelët do festojnë sot në darkë me makinat e reja elektronike te Tahirit.

“Iu iket edhe me biçiklet”, perfundon ironia e kreut te forumit rinor te Aleances Kuqezi.

 

qarr