Ish-Miss Universe ekspozon linjat perfekte në plazhet e Sydney (FOTO)

Natalie Roser është një modele nga Australia, e cila ka më shumë se 600.000 ndjekës në Instagram. Dhe këta ndjekës kanë mundësinë të shohim fotografi të shumta të Roser, të cilat nuk janë të pakta.

Se fundmi ajo ka qene ne plazhet e Sydney ku ka demostruar linjat e saj perfekte.

na1na3na4na5na6na7