Ish-shefi i SHISH mbron Ramën dhe i del kundër Muç Nanos

Ish-shefi i SHISH-it, Fatos Klosi, në një intervistë për gazetën “Panorama”, kundërshton analistin Mustafa Nano, i cili kërkonte largimin e Edi Ramës nga Kryeministër si të kapur nga mafia e plehrave.

Për Klosin, Nano duhet të japë argumente dhe fakte për akuzat që bën.

“Të bësh një akuzë të tillë, mua personalisht më duket shumë e rëndë. Jo se nuk mund ta bëj edhe vetë, por unë do të doja më shumë argumente dhe fakte që akuza të qëndrojë, kush janë grupet e interesit etj., etj. Nëse ti e merr me mend një gjë të tillë, nuk mund të kërkosh largimin e Kryeministrit nga një hamendësi”- thotë ai për “Panorama”.

Klosi shton se “Do ta dëgjoja me shumë respekt nëse do të thoshte që ky grup interesi ka vënë në lëvizje Kryeministrin për të lejuar importin e mbetjeve në Shqipëri. Nuk besoj se do të lejojë njeri të digjen plehra në Shqipëri, sepse është një gjë që kuptohet menjëherë nga vetë qytetarët. Nëse do të shkelet ky ligj në praktikë, atëherë diku ato do të çohen për t’u djegur. Kjo gjë do të merret vesh nga komuniteti lokal ku do të ndërtohet një incerenator. Pra nuk ka shans që të digjen plehrat e huaja në Shqipëri”.