ISIS-i ben masakra publike, pret gjymtyrët e fëmijëve të vegjël

Militantët e ISIS-it nuk kanë të ndalur me mizoritë e tyre, së fundmi raportohet se kanë prerë gjymtyrët e trupit te disa fëmijëve, si dënim për shkeljen e ligjeve të grupit terrorist në bastionin e tyre në Siri.

Familjet që i kanë shpëtuar terrorit në qytetin Raqqa, kanë folur në detaje për skenat e tmerrshme që kanë parë, ku djemtë e rinj kanë humbur duart apo pjesët tjera të trupit në gjymtimet publike qe praktikonte ISIS-i.

Një nënë ka thënë se së bashku me tre fëmijët e saj janë detyruar të shikojnë këto skena të tmerrshme, ku fqinjëve të tyre dhe një 11-vjeçari që luante me fëmijët e saj, i është prerë krahu në prezencë të një turme njerëzish.

Ajo tha se djaloshit që i është prerë krahu, ishte një jetim i cili është kapur duke tentuar të shesë një bateri të vjedhur të veturës për të blerë ushqim.auto_q114759056591475917538

auto_s314759056561475917537