ISIS i vret me gurë: Akuzoheshin për tradhti bashkëshortore

Të ulur në gjunjë, me sytë e lidhur, përpara një turme me burra dhe fëmijë, këta të burgosur të Shtetit Islamik presin ekzekutimin pasi janë akuzuar për tradhti bashkëshortore.

Ata u vranë me gurë, ndërsa qindra njerëz, mes tyre edhe fëmijë, shihni pamjet horror.

Pamjet vijnë nga qyteti Abu Kamal në Siri.