Ja 10 gabimet që meshkujt i bëjnë rregullisht në krevat

Në ditët e sotme në shoqëri jo rrallë edhe meshkujt kanë filluar të komentojnë ndjenjat e tyre që i përjetojnë gjatë marrëdhënieve me partneren. Tek femrat kjo gjë është e njohur që më parë. Ekspertët tregojnë 10 gabime të cilat meshkujt i bëjnë në krevat.

1- Nuk bëjnë atmosferë para se të kenë marrëdhënie. Për këtë këshillohet: të jesh i qetë, të dëgjosh muzikë të qetë dhe diçka për të pirë. Sa më e natyrshme të jetë kjo skenë, po aq më shumë efekt ka në raport.

2- Shumë shpejt meshkujt duan të lënë lojën romantike dhe menjëherë të hyjnë në “punën konkrete”, gjë që nuk u pëlqen shumë femrave. Do ishte e mjaftueshme që të paktën të ketë puthje të ngrohta.

3- Mos u shpejtoni. Mësohuni të jeni më të përmbajtur. Përmbahuni që në fillim pavarësisht se sa provokuese do duket femra. Qetësohuni dhe kini durim në atë që femra ka ndërmend.

4- Ndiqni atë çka trupi i saj thotë. Duhet të jeni të qetë. Nëse ajo është e pa interesuar atëherë bëni të kundërtën.

5- Një numër i madh i femrave kanë “tel” avanturist dhe duan të përjetojnë “punë” të reja në krevat. Por me rëndësi është të mos shpejtoni në këtë gjë, pasi mund të ndodhë të lëshoni rastin më të volitshëm.

6- Respektimi i saj është shumë me rëndësi edhe në krevat. Do të ndjeni trupin e saj vetëm nëse ajo do. Edhe imtësirat e tjera të vogla, kanë shumë domethënie tek disa femra.

7- Mos bëni as edhe një gjë më të vogël nëse ajo nuk e do.

8- Mos harroni zonat e saj erogjene. Putheni në vendin ku qafa bën takim me fytyrën dhe shoqërojini me përkëdhelje të ngrohta.

9- Mos mendoni të supozoni se ajo është e kënaqur. Ajo do jetë e kënaqur nëse edhe ajo flet me gjuhën që ju përdorët deri në atë moment.

10- Asnjëherë mos largoni menjëherë pas marrëdhënieve me të. Bëjini shoqëri asaj deri në fund të mbrëmjes. Mos flisni për ato momente që përjetuat me të. Nuk ka për ti ndihmuar edhe nëse i thoni se je me e mira.