Ja çfarë i ka bërë burrit kjo grua shqiptare

Jo të gjitha vajzat veshin fustanin e bardhë. I tillë është edhe rasti i Manjolës e cila për arsye familjare, nuk mundi kurrë të bënte dasëm por të paktën pati fatin të martohej me njeriun që dashuronte.

Kjo i mjaftoi asaj përgjatë 11 vjetësh martesë nga e cila lindën dy djem… Derisa një ditë ajo bëri atë që të shoqit nuk ja priste mendja.“Me rastin e përvjetorit të martesës, bleva fustan nusërie. Rrethin e flokëve e bëra vetë dhe makjazhin po ashtu e realizova vetë në shtëpi. U bëra nuse për herë të parë dhe ja bera burrit surprizë kur u kthye nga puna! U çudit por edhe u lumturua shumë! Fotot i bëmë bashkë me 2 djemtë tanë por do ta përsërisim se jemi bërë me 3 djem tani! Hheeee edhe fotot i bëmë duke lënë aparatin automatik me 5-10 sekonda. Gjithmonë kisha patur dëshirë ta kishim kujtim bashkë me fëmijët tanë.”- tregoi ajo për Anabel.al

 aa7d6ea92225215c015d628d6253de2e_xl 5e2ece9885ba86d8065bb00e283cf7c7