Ja çfarë ndodh në shkollat shqiptare/ Sherr mes mësueses dhe të riut, nxënësit e filmojnë dhe qeshin (Video)

Kjo video është përhapur së fundmi në rrjetet sociale, tregon momentin e përleshjes mes mësueses dhe një nxënësi, ndërsa shokët e klasës filmojnë dhe qeshin me sknenën.

Mësuesja tenton t’i marrë diçka nga dora nxënësit ndërsa ai bën rezistencë, dikush filmon dhe të tjerët qeshin.