Ja çfarë thotë biznesmeni që u rrah barbarisht

U largua nga Shqipëria me barrelë dhe u kthye në karrocë me rrota.

Biznesmeni Fadi Mitri, që u rrah barbarisht në rrugën Tiranë- Rinas, pas 28 ditësh erdhi për të marrë pjesë në varrimin e nënës së tij që jetonte prej vitesh në Shqipëri.

Shenjat e dhunës janë ende të dukshme edhe pse ka kaluar më shumë se 1 muaj nga sulmi ndaj tij.

Ka preferuar të mos flasë për atë që ndodhi me 10 Shtator, por tha prerazi se nuk do të rrijë më këtu.

“Fatkeqësisht nuk do të qëndroj më në Shqipëri, tashmë e kam lënë.”