Ja çfarë thotë për hajdutët Kim Kardashian

Hajdutët që e vodhën Kim Kardashian gjatë javës së kaluar, ishin amatorë në këtë zanat, dhe këtë e treguan nga fillimi e deri në fund.

Burime të afërta të revistës amerikane TMZ me Kim, kanë thënë se ajo u ka deklaruar policëve që hajdutët ishin shumë hezitues dhe sjelljet e tyre ishin sjellje amatorësh.

Ajo po ashtu ka thënë se kostumet e tyre dukeshin sikurse ishin blerë në një dyqan ku shiten veshje për për Halloween.

Gjithashtu Kim ka treguar se në mes bizhuve me vlerë 11 milionë dollarëshe që u vodhën nga dhoma e saj, një varëse që kushtonte 33,000 dollarë, u ka rënë nga çanta grabitësve gjatë kohës sa po iknin.