Ja çfarë thotë trajneri i Spanjës për Shqipërinë

Julen Lupetegui ka thënë se Shqipëria është një skuadër shumë e fortë dhe e vështirë për t’u mposhtur

Trajneri i Spanjës ka pasur vetëm faje të mëdha për Kombëtaren shqiptare, e cila tha se i ka vendosur në vështirësi.

“Shqipëria është një ekip shumë i mirë dhe ka arritur ta vendos Spanjën në vështirësi jo vetëm ekipin e tij por edhe Portugalinë dhe Francën. Shqipëria ka një skuadër të fortë dhe është shumë e vështirë për ta mposhtur”, tha Lopetegui pas ndeshjes për Supersport.