Ja çka duhet të bëni para se të flini me femrën tuaj

Kur është fjala për seksin, gjatë momenteve të ‘nxehta’ shumë lehtë është të harrohet se duhet të bëni shumë më shumë sesa vetëm penetrim të thjesht.

Kur e anashkaloni paralojën, ju veçse anashkaloni shumë kënaqësi.

Qoftë nëse është fjala për mjeshtërimin e artit të puthjesh apo të dini se si ta çmendni të dashurën duke ia futur gishtërinjtë – ka një bollëk aktivitetesh në dhomë të fjetjes të cilat dëshmojnë se ka më shumë gjëra në jetën seksuale sesa pozita e misionarit.

Bisedimi…

Bisedat seksi nuk është e thëne të ndodhin në dhomë të fjetjes, por gjatë ditës apo gjatë darkës.

Gjokset..

Jo të gjitha vajzat duan që të lozni me gjokset e tyre, por nëse partneres i pëlqen kjo gjë, atëherë mos u sillni shumë ashpër dhe kapni ato me lehtësi.

Puthja…

Kur jeni të lidhur emocionalisht, puthja e mirë është e mahnitshme dhe nuk ka gjë më të mirë për fillimin e seksit.

Çelësi i suksesit për këtë? Mos shpejtoni… /Telegrafi/