Ja emisioni për vdekjen e Arditit në Sharrë që bllokoi Erion Veliaj në Vizion+

Erion Veliaj e bllokoi duke e mbyllur emisionin në Vizion+, por realizuesit e dokumentarit për vdekjen e adoleshentit Ardit Gjoklaj në Sharrë e kanë gjetur një rrugë për ta bërë publike.

SYRI.net ua sjell të plotë dokumentarin që trajton vdekjen e adoleshentit që kishte shkuar në Sharrë të punonte për të ndihmuar familjen dhe të blinte librat e shkollës, që nuk e nisi dot më.

Po pse ka kaq shumë frikë Erion Veliaj nga vdekja e adoleshentit Ardit Gjoklaj, apo mos ndoshta trembet nga fakti se kjo ngjarje do ti ngelë në ndërgjegje gjithmonë. Më poshtë keni emisionin e plotë që bllokoi Erion Veliaj: