Ja kënga Kuq e Zi që do jetë hit i festave te nëntorit / VIDEO

Blerina Braka është një këngëtare dhe autore këngësh e njohur, këndon muzikë pop. Blerina është një kengëtare profesioniste e muzikës klasike. Ajo është një ndër këngëtaret e pakta të muzikës së lehtë,e cila ka mbaruar Akademinë e Arteve si këngëtare e muzikes lirike. Pas suksesit të bujshem me këngëtarin Shpat Kasapi , Blerina vjen me një kenge patriotike,”Kuq e Zi” , e cila është lancuar keto ditë..Blerina vjen me një klip me motive patriotike të cilat qendrojnë shumë bukur me kompozimin total të klipit. Kenga Kuq e zi pritet te jete hiti i festave të nentorit.