Ja në cilin vend po shijojnë muajin e mjaltit tani djali i Shyhretës me nuse (Foto)

Çifti u bë mjaftë i njohur për mediat. Që nga dita e martesës së tyre, për ta tashmë po flitet non stop

Është Learta gruaja e djalit të Shyhretës. Ata u kurorëzuar para disa jave. Martesa e tyre u shpërnda nga të gjithë dhe tani të njëjtit kanë vazhduar edhe në muajin e mjaltit, shkruan Gazeta Express.

Fillimisht kishin shkuar në Dubai, kurse tani gjenden në Amsterdam.